Hockeylag U7 (født 2014) og U8 (født 2013).


OM U7 OG U8

Å stå på skøyter er fantastisk trening for barn! De trener balanse og koordinasjon, styrke og utholdenhet. Men viktigst av alt: det er skikkelig gøy! Vi ønsker alle barn velkommen til U8 og U7 i Løren Ishall.

Påmelding: https://app.rubic.no/Public/Events/1041

Tid: Torsdag og søndag

Oppstart: Treninger starter i uke 35. Du er velkommen til å starte når som helst, men vi håper å se deg så snart som mulig!

Pris: 1500,- for hele sesongen (august til april)

Sted: Løren Ishall, Spireaveien 1, Oslo

For: Alle barn født i 2013 og 2014.

Utstyr: Hjelm, skulderbeskyttelse, albuebeskyttelse, halsbeskytter, hansker, bukse, leggbeskyttere, skøyter og evt susp. Vi har også utstyr du kan låne. Ta kontakt i forkant av trening for å avtale.

Informasjon: Følg med på vår Facebook-side «Hasle-Løren Ishockey» for oppdateringer.

På grunn av koronasituasjonen vil spillere på U7 (født 2014) og U8 (født 2013) få egne treninger separat fra skøyte- og hockeyskolen denne sesongen. Alle barn på disse årskullene er hjertelig velkommen på trening – uansett ferdighetsnivå. Vi tilrettelegger treningene slik at alle skal oppleve både mestring og å bli utfordret.  

U7 og U8 vil ha felles treninger hele sesongen. Lagleder bruker Spond for å kommunisere med deltakere. Her vil du finne all informasjon du trenger og påmelding til treninger.

Istider finner du her:  http://nevilo.no/club/hasle/schedule.php

Deltakere vil motta:

  1. stk. t-skjorte
  2. stk. pokal

Risle rasle – heia Hasle!