Lørenhallen stengt for reparasjoner


Kultur- og idrettsbygg tok mandag avgjørelsen om at Lørenhallen må stenges på grunn av skader som har oppstått i sommer.


Hallen må stenges på grunn av at banedekket/isen har løftet seg opp mot 15 cm i den ene kortenden og vantene er skjeve.  Kjøreporten til ismaskingarasjen når helt opp i taket grunnet løftet i banedekket. Vil dekket løfte seg ytterligere, kan takkonstruksjonen skades. Isen blir nå fjernet og det er startet gravearbeider for å finne årsaken til at dekket løfter seg.

Det er planlagt utskifting av ventilasjonsanlegget i løpet av høsten 2019. I påvente av dette vil det settes inn provisoriske avfuktere.

 

Det forventes at hallen kan tas i bruk igjen fra andre uken av september. I mellomtiden jobbes det med å finne alternative løsninger til aktivitetene som skulle være gjennomført i Lørenhallen i perioden hallen er stengt.

  • Vi har meldt inn alle våre lagenheter som har krav på istid til Oslo Ishockeykrets. De vil gå gjennom og fordele istid i andre haller, sier ansvarlig for isfordeling Kyrre Teisbo.

Den planlagte hockeycampen i uke 33 vil dessverre bli avlyst. Jeg er svært lei meg for at campen blir avlyst. Vi jobbet lenge med å finne gode alternativer, men det lot seg ikke gjøre med tiden og anleggene som er til rådighet. Vi har ordnet slik at alle spillerne får plass på andre hockeycamper i byen. Takk til Furuset, Vålerenga og Jar som kan ta imot alle de 70 påmeldte barna som gleder seg til camp, forteller styreleder i Hasle-Løren Ishockey Bredde, Harald Lone. �