Om Team 2003


Hasle-Løren Team 2003 er en fin gjeng som spiller i U15 serien sesongen 2017/2018, og turneringer både i Norge og utenlands.

I sesongen 2016/2017 spilte vi i serie med VIF, Stavanger, M/S, Frisk, Lørenskog, Storhamar, Lillehammer, Sparta, Stjernen, Furuset, Skedsmo og Holmen. Vi spilte også en rekke turneringer, bl.a Nordic Youth Trophy (Karlstad / Färjestad), Recover Winterclassic og Norway Supercup.

Vi har et meget bra miljø i spillergruppa og et godt treningsopplegg tilpasset aldersgruppen, der fokus er ferdighetsutvikling, lagspill og å ha det gøy. Vi har også en meget engasjert foreldregruppe og et godt støtteapparat som bistår med alt det praktiske rundt utstyr, sliping av skøyter osv.

Vi er godt igang med forberedelsene til sesongen 2017/2018, med treninger på Oslo Idrettssenter og hjemme på Lørenbanen/hallen.

Gjennom vår- og sommersesongen kjører vi ett tett program bestående av bl.a basistrening, styrke, arbeidskapasitet, innebandy, ballspill og mye mer. I august starter istreningene i Lørenhallen opp igjen, med bl.a Spets hockeycamp i uke 33.

Ønsker du å komme i kontakt med oss kan du kontakte vår lagleder Liv Hilde på:

E-post: liv-hilde.andresen2@vikenfiber.no
Tlf: 95167191

[slideshow_deploy id=’3997′]