Om Team 2004


Hasle-Løren Team 2004 er en flott gjeng som spiller i U14 serien sesongen 2017/2018, og er med på mange turneringer både i Norge og utenlands.

I sesongen 2017/2018 spiller vi i serie med Frisk, Grüner, Lørenskog, Skedsmo, Sparta, Stavanger, Stjernen, Storhamar og VIF. Vi kommer også til å spille mange turneringer bl.a Nordic Youth Trophy (Karlstad / Färjestad), Birkebeiner Cup og Vänersborg Cup.

Vi har et meget bra miljø i spillergruppa og et godt treningsopplegg tilpasset aldersgruppen, der fokus er ferdighetsutvikling, lagspill og å ha det gøy. Vi har også en meget engasjert foreldregruppe og et godt støtteapparat som bistår med alt det praktiske rundt utstyr, sliping av skøyter osv.

Vi er godt igang med forberedelsene til sesongen 2017/2018, med treninger på Oslo Idrettssenter og hjemme på Lørenbanen/hallen.

Gjennom vårsesongen og sommersesongen kjører vi ett tett program bestående av bl.a basistrening, styrke, arbeidskapasitet, innebandy, ballspill og mye mer. I august starter istreningene i Lørenhallen opp igjen, med bl.a Spets hockeycamp i uke 33.

Ønsker du å komme i kontakt med oss kan du kontakte vår lagleder William på:

E-post: williamhh@live.com eller Telefon: 958 58 357