Om Team 2004


Hasle-Løren Team 2004 er en flott gjeng som spiller i U14 serien sesongen 2017/2018, og er med på mange turneringer både i Norge og utenlands.

I sesongen 2016/2017 spilte vi i serie med VIF, Frisk, Lørenskog, Storhamar, Lillehammer, Sparta, Stjernen, Jutul og Grüner. Vi spilte også en rekke turneringer, bl.a VIF hockeygames, Storhamar Dragons Cup, Nordic Youth Trophy (Karlstad / Färjestad), Vänersborg Cup, Kungsbacka Hockey Academy Cup og Oslo kretsturnering.

Vi har et meget bra miljø i spillergruppa og et godt treningsopplegg tilpasset aldersgruppen, der fokus er ferdighetsutvikling, lagspill og å ha det gøy. Vi har også en meget engasjert foreldregruppe og et godt støtteapparat som bistår med alt det praktiske rundt utstyr, sliping av skøyter osv.

Vi er godt igang med forberedelsene til sesongen 2017/2018, med treninger på Oslo Idrettssenter og hjemme på Lørenbanen/hallen.

Gjennom vårsesongen og sommersesongen kjører vi ett tett program bestående av bl.a basistrening, styrke, arbeidskapasitet, innebandy, ballspill og mye mer. I august starter istreningene i Lørenhallen opp igjen, med bl.a Spets hockeycamp i uke 33.

Ønsker du å komme i kontakt med oss kan du kontakte vår lagleder William på:

E-post: williamhh@live.com eller Telefon: 958 58 357