Om Team 2006


Hasle-Løren’s Team 2006 (U10) lag sesongen 2015/2016 består av en flott gjeng med gutter og jenter, som er med i Oslo-serien og diverse turneringer.

Vi har plass til mange flere, og er på jakt etter flest mulig spillere som har lyst til å være med å spille ishockey med oss. Du trenger hverken ha gått på skøyter eller ha utstyr for å bli med, det lærer du hos oss!!

Vi har et meget bra miljø i spillergruppa og et godt treningsopplegg tilpasset aldersgruppen, der fokus er mestring, lek og å ha det gøy på isen. Vi har også en meget engasjert foreldregruppe og et godt støtteapparat som bistår med alt det praktiske rundt utstyr, sliping av skøyter osv.

Ta kontakt med lagleder Rune dersom du har spørsmål eller vil være med på:
E-post: rune.kirkfoss@oras.no eller telefon 917 52 787.

Ishockey er en sport som er spesielt velegnet trening for barn og ungdom, først og fremst pga de mange momentene ishockey inneholder. Ved å spille ishockey får man trent koordinasjon og balanse, men også fysisk styrke i rygg, buk, armer og ben samtidig som utholdenhet kommer nesten gratis. Som lagspill krever også ishockey sosial intelligens og samarbeid.

Jo tidligere barn starter med ishockey, jo bedre!
Les gjerne denne artikkelen om hvorfor barn bør begynne med Ishockey