Norges Ishockeyforbund avlyser all kampaktivitet med umiddelbar virkning


  • NIHF har i dag bestemt seg for å avlyse resten av kampene sesongen 19/20, også gjeldende NM sluttspill menn senior, U21, U18, Kvinner og kvalserier GET-/1.div. Kampene avlyses med umiddelbar virkning.
  • Gjenstående kamper i U8, U9 og U10 serierundene i regi av Region Oslo og Viken Øst er avlyst
  • Styret i H/L Ishockey har vedtatt å innstille all aktivitet i Lørenhallen inntil videre, det inkluderer After school hockey, treninger, skøyte- og hockeyskole, kamper, og cuper.
  • Cupdeltagelse i Sverige er innstilt
  • Sesongavslutningen er innstilt inntil videre.

Vi i H/L Ishockey er enige med vurderingene som er gjort av Norges Ishockeyforbund og vi ønsker, i dagens situasjon med smittefare av Corona-viruset, å bidra til og støtte NIHFs ønske om å sette de helsemessige hensynene foran gjennomføring av aktivitet. I denne uoversiktlige og utfordrende situasjonen ønsker vi heller ikke å utsette våre aktive, ledere og foresatte for dilemmaet om de skal gjennomføre aktiviteter der hvor de kan utsettes for smitte ved sammenkomster, reising og/eller nærkontakt og vi har derfor valgt å avsluttes sesongen per d.d.

Vi ser fram til å åpne hallen for aktivitet så snart som mulig og at den da skal fortsette å være en trygg og god arena for alle våre og de som besøker oss.

Med vennlig hilsen

Styret i H/L Ishockey