Hasle-Løren satser på damehockey


Kommende sesong stiller Hasle-Løren damelag. Det er påmeldt et lag i eliteserien og et lag i 1. divisjon, men det er foreløpig uklart hvordan serieopplegget blir den neste sesongen.
Hasle-Løren har overtatt de fleste spillerne til Jordal Ishockeyklubb som til vinteren bare stiller lag i jenteserien. Jørgen Salsten har tatt på seg jobben med å trene laget og det er med stor spenning han tar fatt på damesatsingen.

-Vi har alltid drømt om å få inn damehockey i Hasle-Løren slik at vi kan speile samfunnet også i ishallen, sier Salsten.
Han forteller også at med damelag på plass er det en stolt del av Hasle-Løren-historien som bringes videre.

– Hasle-Løren dominerte Rinkbandy i Norge gjennom et tiår. Fem seriemesterskap, seks NM-titler og kongepokaler og to Wold Cup-seire ble det på 1980- og 90-tallet. Det er en tradisjon å bygge videre på, sier Salsten.

Følgende lag er påmeldt i årets dameserier (halvfet er elite) :

Bergen, Hasle-Løren, Hasle-Løren 2, Grüner, Kongsberg/Ringerike, Nes, Skedsmo, Sparta Sarpsborg, Stavanger, Stavanger 2, Tromsø, Vålerenga, Wing Trondheim.

 HL damer

BILDE: Tre jenter som allerede er varme i Hasle-Løren-drakta, fra v. Andrine Furulund, Emilie Ilseng Kristiansen og Sofie Fjellvang.