Nytt styre i HL Ishockey Yngres


På årsmøtet i Hasle-Løren ble et nytt styre for Ishockey Yngres innsatt. Det nye styret er allerede godt i gang med oppgavene.

  • Hasle-Løren skal være en ishockeyklubb der du skal få utvikle deg som hockeyspiller gjennom alle de yngre lagenhetene. For å skape et bærekraftig ishockeymiljø i klubben, må vi tenke langsiktig og jobbe målrettet allerede fra Skøyteskolen. Hasle-Løren skal være en konkurransedyktig breddeklubb med fokus på sportslig utvikling og rekruttering. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgavene, sier styreleder Harald Lone.
Harald Lone t.v. og Jan Asplund.

Med seg i styret har Harald Lone fått Anette Skott, Casper Knap, Kyrre Teisbo, Roar Figenschow, Kine Charlotte Bjerkland og Klas Birkedal.

Ansvarsfordeling:

Harald Lone: Styreleder

Anette Skott: Nestleder

Casper Knap: Utstyr og hockeycamper.

Kyrre Teisbo: Isfordeling og økonomi.

Roar Figenschow: Kafeteria.

Kine Charlotte Bjerkland: Dugnad-  og jenteansvarlig.

Klas Birkedal: Vararepresentant.

  • Vi har store ambisjoner på vegne av klubben og synes Hasle-Løren Ishockey er et fantastisk sted å være. Fremover ønsker vi i styret å jobbe med å utbedre fasilitetene våre, utvide det sportslige tilbudet, jobbe for å få en sterkere økonomisk situasjon og faglig oppfølging av trenerne, sier Lone.

Ny start

Sesongen  2019/2020 blir viktig for å danne grunnlaget for videre sunn drift og suksess i fremtiden. For å komme dit, har styret jobbet med flere viktige tiltak. Arbeidet i stor grad dreid seg om å forbedre og innføre gode rutiner for klubbens økonomistyring.

– Det første vi gikk i gang med, var å rydde opp i åpne poster som har datert seg en god tid tilbake. Vi jobber også med en gjennomgang av medlemslistene, sier økonomiansvarlig Kyrre Teisbo.

Styret har også jobbet med ansettelse av sportslig leder og medlemmer i det sportslige utvalget. Som sportslig leder har valget falt på Jonas Nygaard, som har vært engasjert i klubben i en årrekke. Han vil være ansvarlig for arbeidet i sportslig utvalg sammen med Anders Mørk, Fredrik Blikset og Jan Asplund. Fredrik og Anders er allerede engasjerte som trenere i klubben, og Jan har lang fartstid både som spiller og som trener på høyt nivå i Sverige. Sammen utgjør de en svært kompetent gruppe, som vil gi klubben et sportslig løft.

I tillegg jobbes det med å få ferdigstilt styrkerommet i Lørenhallen. Her har klubben fått støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til innkjøp av utstyr. Det er sportslig leder Jonas Nygaard som har vært ansvarlig for anskaffelsen, sammen med representanter fra Wang UNG.

  • Rommet får nok utstyr til at 14 personer kan trene der inne. Utstyret holder god kvalitet og vi har nå kjøpt inn en solid startpakke, som vi kan supplere etter hvert, sier Nygaard. Utstyret blir levert allerede i august, og styrkerommet blir klar til bruk kort tid etter.

Bli med på laget!

Vi i styret er motiverte for å gi klubben et skikkelig løft sammen med alle fantastiske foreldre, trenere og ildsjeler som står på hver eneste dag, sier nestleder Anette Skott. -Drift av en klubb som Hasle-Løren er mye dugnad. Her kan ingen gjøre alt, men alle gjøre noe. Etter sommeren kommer vi til å rekruttere hjelpere inn i forskjellige grupper i klubben, som har hver sine fokusområder. Eksempler på dette er rekrutteringsgruppe som hjelper til med å henge opp plakater og informasjon til nye spillere, anleggsgruppe som hjelper til med å forbedre fasilitetene i hallen, og en driftsgruppe som støtter lagledere med gjennomføring av kamper, for å nevne noe. Det er helt uforpliktende å være medlem av en slik dugnadsgruppe, og man bidrar etter behov og anledning.

Har du mulighet til å bidra – enten mye eller lite? Si ifra til nestleder Anette Skott på anette.o.skott@gmail.com.

Styret ønsker å rette en stor takk til spillere, trenere, lagledere, foreldre og alle andre som har bidratt til klubben gjennom sesongen 2018/2019 og ønsker alle hjertelig velkommen tilbake til en ny sesong. Men først: God sommer til dere alle sammen!

Risle rasle… Styret Hasle Løren Ishockey Yngre