Ludvig Hoff kåret til «Get Rookie of the Year»


H/L Ishockey vil med dette gratulere Ludvig Hoff med kåringen som «Get Rookie of the Year». Ludvig har trådt sine barneskøyter i Lørenhallen og har sesongen 2019-20 spilt for Stavanger Oilers der han har imponert på mange måter, bl.a. med 27 målpoeng. Det er ingen tvil om at personlige egenheter, ansvar og innsats er viktig, men Ludvigs suksess viser også hvilke muligheter vi har i H/L Ishockey så vi oppfordrer alle til å satse og bidra hos oss. Som Ludvig sier i forbindelse med kåringen:  

«Jeg tror ikke jeg hadde vært der jeg er i dag dersom Hasle-Løren ikke var så åpne og flinke til å tilrettelegge. Vi kunne møte opp når det var stengt, og ringe til banemannen eller noen frivillige som kom og åpnet opp for oss. Jeg er veldig takknemlig for alle som har stilt opp der, derfor er det fint å gi noe tilbake for alle årene de har gitt meg.»

Get Rookie of the Year er en pris fra Get som skal få frem unge talenter i norsk ishockey. Både nominerte spillere og sesongens pris plukkes ut av en jury bestående av Petter Thoresen og Petter Salsten i Norges Ishockeyforbund, Håkan Södergren i Norsk Topphockey AS, Bjørn Erevik i TV 2 og Audun Bryn i Get, kombinert med publikumsstemmer.

Prisen inkluderer 50.000,- kroner som vinneren gir til en klubb og det er med stolthet og takknemlighet vi ser at Ludvig har valgt å donere pengene til H/L Ishockey. Vi benytter anledningen til å ønske Ludvig lykke til i den videre satsingen. http://www.mynewsdesk.com/no/get/pressreleases/stavanger-oilers-spiller-ludvig-hoff-kaaret-til-aarets-hockeytalent-2994005

Foto: Rune Hagelin