Trening og COVID-19


Vi ser med glede at det er ønsker om aktivitet i H/L Ishockey og at flere lag nå starter opp barmaksaktiviteten. Den treningen som legges ned nå og framover er avgjørende for suksess og hvor gøy vi kommer til å ha det på is når det igjen er mulig. Vi er trygge på at trening er viktig både for fysisk og psykisk velvære og det er spesielt viktig i disse tider.

Vi minner om myndightenes retningslinjer for gruppestørrelser, avstand og håndhygiene. Vi ber lagene sørge for at slikt overholdes, at dette tas opp ved start av alle treninger og at det er nok voksne til stede for å bidra til overholdelse. Vi oppfordrer foresatte til å ta en prat med sine slik at ungene og ungdommene blir innvolvert i ivaretagelsen.  Dersom det er noen i husstanden har forkjølelsessymptomer så ber vi om at dere holder dere hjemme.

Intil videre er hallen stengt og det er p.g.a. det er større fare for smittespredning innendørs der vi uungåelig kommer i kontakt med flater der virus kan leve i relativt lang tid. Vi følger med på de råd som gis og vi oppfordrer alle våre til å gjøre det samme og at vi sammen bidrar til at H/L Ishockey fortsatt skal gi alle våre et tryggt og motiverende miljø for utvikling.